Σε Αυτό Το Άρθρο:

Η Αυστραλία είναι το έκτο μεγαλύτερο έθνος στη γη. Οι κλιματικές ζώνες της χώρας κυμαίνονται από τροπικά δάση βροχής έως ερήμους σε εύκρατα δάση και σε χιονισμένα βουνά. Η Αυστραλία προσφέρει ανοικτούς χώρους και λιγότερο δαπανηρούς τρόπους ζωής και καλωσορίζει νέους μετανάστες. Η αυστραλιανή οικονομία είναι ισχυρή και η κυβέρνηση μεριμνά ιδιαιτέρως για ειδικευμένους ανθρώπους με εξειδίκευση σε πολλές επιχειρηματικές και εμπορικές περιοχές. Εδώ μπορείτε να μεταναστεύσετε στην Αυστραλία και να απολαύσετε αυτή την όμορφη γη.

Βήμα

Λάβετε τη συμβουλή ενός έμπειρου πληρεξούσιου ή από συμβούλους μετανάστευσης της Αυστραλίας για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για την επιλεξιμότητα της Αυστραλιανής μετανάστευσης. Συμπληρώστε μια ηλεκτρονική αξιολόγηση θεώρησης για να προσδιορίσετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μετανάστευση στην Αυστραλία (βλ. Τους παρακάτω πόρους). Μια θετική αξιολόγηση δεν εγγυάται την επιλεξιμότητα, αλλά ικανοποιεί τα βασικά κριτήρια. Άλλοι τύποι θεωρήσεων διατίθενται επίσης. Αν θέλετε να δείτε πόσα σημεία χρειάζεστε για να μεταναστεύσετε στην Αυστραλία, μεταβείτε στο διαδίκτυο στην υπηρεσία Αυστραλιανών μεταναστευτικών βίζα (βλ. Πόρων παρακάτω).

Βήμα

Να είστε εξειδικευμένος επαγγελματίας. Οι διευθυντές, οι ειδικευμένοι επαγγελματίες και οι έμπειροι έμποροι αναζητούν ιδιαίτερα το πρόγραμμα ειδικευμένων βίζων. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα για εξειδικευμένες θεωρήσεις σε μόνιμη ή προσωρινή βάση και όλα βασίζονται σε σημεία που χρειάζονται για να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία όπως καθορίστηκε από το Αυστραλιανό Τμήμα Μετανάστευσης.

Βήμα

Αποκτήστε το σωστό τύπο θεώρησης. Εάν είστε μεταξύ 18 και 30 ετών και επιθυμείτε να περάσετε 12 μήνες στην Αυστραλία, τότε μπορείτε να δικαιούστε μια από τις πολλές Αυστραλιανές βίζες εργασίας που είναι διαθέσιμες κάθε χρόνο. Αυτή η θεώρηση σας επιτρέπει μόνο να εργάζεστε σε ένα προσωρινό ή απλό επαγγέλμα. Δεν επιτρέπεται να εργάζεστε με έναν εργοδότη για περίοδο μεγαλύτερη των 3 μηνών. Αν έχετε Αυστραλιανό συνεργάτη ή μέλη της άμεσης οικογένειάς σας που διαμένουν μόνιμα στην Αυστραλία, τότε μπορεί να δικαιούστε μία από πολλές οικογενειακές βίζες. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μετανάστευσης Οικογενειακών Βίζων, οι μετανάστες που εξετάζουν τη μετανάστευση πρέπει να χρηματοδοτούνται από ένα στενό μέλος της οικογένειας ή έναν αρραβωνιαστικό που ζει στην Αυστραλία. Υπάρχουν τέσσερα προγράμματα για να διαλέξετε, για να μάθετε εάν δικαιούστε μετανάστευση. Επιλέξτε αυτό που περιγράφει καλύτερα την κατάστασή σας. Ο ανάδοχος πρέπει να είναι είτε Αυστραλός πολίτης, μόνιμος κάτοικος ή επιλέξιμος πολίτης της Νέας Ζηλανδίας και θα ήταν συνήθως 18 ετών ή μεγαλύτερος.

Βήμα

Βρείτε τα κατάλληλα καταλύματα στην Αυστραλία πριν μετακινήσετε. Θα χρειαστείτε κάποια έγγραφα όταν φτάσετε για πρώτη φορά. Αυτά περιλαμβάνουν την αρχική γέννηση, το γάμο, τα ιατρικά και εργασιακά αρχεία. Μπορείτε να φέρετε σχολεία για τα παιδιά και τα πανεπιστήμια ή τα επαγγελματικά σας έγγραφα, καθώς και το διαβατήριό σας για ταξίδια.


Βίντεο: HAPPY TRAVELLER με τους 'Ελληνες της Αυστραλίας